Sunday, March 14, 2010

rebirth.....

yup...aku choose rebirth...insya-Allah...biler waktu yang sesuai.....

entah kenape aku choose rebirth instead ader banyak perkataan lain dalam kamus longman 2 (aku sbnarnyer malas nak bukak kamus....motip?)
mungkin aku kena bangkit semula....
bangkit dari mimpi ngeri yang aku lalui...aku rase kadang2 2 idup aku dah xb'erti.....
sentiasa menangis dan menangis.....
menyesali kehidupan yg aku lalui.....

dan aku dah xnak menangis lagi.......
biarlah.....
hidup kena teruskan.....
tak ada siapa yang boleh judge aku pas ni....
korang nak judge gak....
biarlah.....xda masalah pom......
mungkin rebirth ni "kelahiran semula" aisya dan natasya....
2 insan yg berbeza perspektif diaorg tntang kehidupan.....
tetapi aisya lebih lembut hati berbanding natasya....
insyaallah......natasya hanya alter ego....
dan dier akan BACK UP aisya.....
no matter what!
okey...aku dah penat .....dah puas menulis rase lega......
huhuhu~aku bermasalah cikit kali ni...
busy dgan kuliah...final makin dekat...program makin menjerat jiwa......
assignment xsiap2 lagi.....dan otak aku makin mereng!
hahahah~
nasiblah labooo......
sem ni menag sakit jiwa!jangan cakap......
dan aku?like want 2 suicide...xpi still ingat lagi....
okeylah...aku dah melalok dah....
aper yg penting hopes semua dah berlalu
dan 2 lah doa aku setiap hari...huhuhu~
okey...chiaow~


pesananpenaja:baru sedar entry ni separuh jah...hak33~line bol la weh....
semalam,meeting...dan aku?aku yg xmeeting leh sakit kepala....kwang33....

No comments: