Thursday, March 18, 2010

owh....cerita LAMER da datang semula.......

haluu....update lagi...
okey,aku xsure kenape?ingat x statement yg aku ckap aku nak pindah kampus 2 kan?
semalam ader someone tanya dekat aku~

"betul ker nak pindah kampus?"

aku SENTAP!!!!!!

maner tau aku nak pindah ni? (lgpom aku cam malas nak pindah ja lah....dah ter"involve" dgan komitment baru..lagi2 aku nak pasang ajat naik degree ni nak tkar bidang....xpi nak abeskan diploma dlu lah...huhuhu~)
hurm...susah apabila orang tau ni.....
malaslah nak komen2 ni....
aku dah lupakan pom.....
soo....


secara konklusnyer,aku XPINDAH MANA2 CAWANGAN UITM DI MALAYSIA INI....terima kasih!kalau nak,orang on jah..hahahaha~

No comments: