Sunday, March 7, 2010

oh test FAR150.........TERBAIKKK!!!!

haluu.update again.....
wah~macam xpercaya aku dah abeskan 3 test...sob.sob.sob......
memang xpercaya lah...huk33...nak 'settle' kan 3 ni pom macam azab..hak3.......
okeyh semalam aku test FAR150...secara konklusnyer (xnak tulis panjang2 takot ader yg kena cari pembaris plak =) ), TERBAEKKKKK!!!!!!
kenape aku cakap macam 2?okeyh,test kali ni ader 2 soalan dan xda objektif..cheh aper pnyer soalan...then 1 soalan 2 memang aku xbelajar...sumpah xbelajar!
so..aku start la dlu soalan 2 yakni suspense account...ni xleh blah..soalan 99.2% hampir same dgan soalan yg pernah aku buat hari sebelumnyer...macam leh hafal jah skema jawapan dier..keh33

45 minit-DONE!

nak menghabiskan sisa2 wak2 2 aku watlah soalan yang aku memang xtau dan xreti nak jawab....nak cover depan lect la kononnyer...kwang3...last2nyer aku biar dan terus keluar...keh33....bukan setakat aku jah...nak hampir keseluruhan dak2 klas aku kuar awal....
memang TERBAIKKK ARR......huk33...
okeyh,aku ni pom tgah berdebar2 nak lepaskan ECO ni...takot dowh.......hak33
okeylah nak out...mandi2,bersiap2 ke kelas......
keh33
chiaow~

XOXO
natasya~

No comments: