Friday, March 12, 2010

interview dan aku =.=''

haluu...update again....
okeyh,semalam,aku ader temuduga a.k.a interview untuk sekiteriat MPP..
pergh...memang terbaik dari ladang lah..hahahaha~
sepanjang aku kena interview 2..entah macam mane aku ckap lagi laju dari biase..sampai akak MPP cakap aku gelabah...xpi sbnarnyer aku nak cepat2 abes...
hak3...
xpi aku x letakkan harapan yg tinggi lah sbab since ader dah macam marah kiter sbab ambek...so...kiter enjoy..hahahaha~xpi thanks for it...nampak caring g2..lalalalala~
cheh...korang nak tau aper soalan yg dia tanyer?

1.apakah nama penuh pengarah kampus?
2.TP ader berapa?tolong listkan....



aku pnyerlah konfident ja jawab..lalalalalaal~xpi yg soalan no.2 2 aku fail..sbab sptotnyer TP ader 3,aku g jwab 2...lalalalala~padah terlalu confident =.=
last2 akak penemuduga 2 ckap per......

sebenarnyer TP kiter ader 3 dan tugas awak cari TP lagi 1 2....


alamak.....malu aku nok......aku da xtau nak cakap aper!!!!!!!!
hahahahaha~
memang malam 2 malam TERBAIK lah!!!!
huhuhu....
okeylah,aku nak out dah.....
nak blogwalking sat.....
agagagagaga~
chiaow~

XOXO
natasya~


pesananpenaja:masih dengar lagu itu dan aku makin jatuh cinta dengan lagu itu..lalalalala......

No comments: