Wednesday, March 24, 2010

Hari Bersama MPP =)

okey...update (in term of good condition,i guess.....) lagi....
semalam, dekat kampus aku wat hari bersama MPP...
so,tugas aku...secara xrasmi~
jdi pak tkang gambar...huuu~suke koo....xpi memang penat ckit kerja ni....dan terpaksa tebalkan muke...hehehe~

hurm...sepanjang program..aku mengaku aku MENGANTOK.....
serius..entah aku pom xtau....
mungkin penat dengan kelas....=_=!!
xpi malam 2..kitaorang xlah banyak keja..sebab separuhnyer dihandle oleh akak2 and abg2 JPK dan MTK...thanks a lot !!!!!
=)

petangnyer,trun gak...tlong maner2 yg patot...
erm..suke jer...huhu~
nak citer macam mane ek?
haduh.....
xpi disebabkan menunjukkan muke exhausted yang melampau...akak MPP Ana suh aku g makan...xpi aku ni malas.....
aku terus wat2 senyum....
xnak lah..da lah aku kecian kan diaorg...huhuhu~
anyway...ni lah pengalaman aku....
xpi..rase x excited plak....sbab aku ulang kerja 2 berulang-ulang kali...
dalam KDP pom same....
hurm.....maybe after this aku nak cube wat sesuatu di luar lingkungan aku....
sebab aku ni xleh duk diam...=P

okeylah...
stakat cni jelah...kul nak citer lebeh2 kang....kntroversi plak...
biarlah yg selebihnyer malam 2 jadi rahsia aku dan insan2 yang lain.....
=D

key~
chiaow~

XOXO
natasya~


pesanan penaja:
aku tahu dunia kita berbeza.....
dan aku cuba untuk menyelamai.....
memahami apa yang kamu fikirkan dan diri kamu....
tetapi kekangan waktu dan persekitaran
dan kamu lebih mengambil sikap berdiam diri......
bagaimana aku mahu memahami dirimu?

No comments: