Saturday, March 27, 2010

Debat Piala Dato' Pengarah 2010 (part 2)

new report:

"alhamdulillah........"
slesai sdah sidang tok hari ni...walaupom x lepas final..xpi dapat semi-final pom....
banyak menda yg aku belajar....dari segi pengupasan topik la especially...
huhuhu~dan aku memang suke jadi jd 3rd speaker.....hope pas ni nak cube lah 2nd dgan 1st...huk33...macam mula dah jatuh ati plak..cheh~~~

serius weh...memang dah jatuh cinta kot..dan nak jah belajar lagi.....
da dpat dorongan.....thanks OUR ADJUTANTS FOR BM DEBATE and OUR SENIORS......
hope sgat2 nak belajar lagi dgan kalian... =)
maner tau kan pas ni leh tingkatkn konfident biler cakap.....
dan who knows..maybe can represent tok royal debate championship.....
wah~~(kuat berangan lah.....)
sebab mungkin aku cedih xdapat pergi ke pemilihan debat ASTAR....
erm....mungkin lambat bertapak..xpi as long as i enter debate's world....
this is it~i cannot turn back!
maybe this is my destiny (maybe).....

okey33....aku nak ringkaskan sidang tok hari ni....
team aku lawan dengan tean AC110....
tajuk dier "dunia perlu berubah"
pergh..memang aku minat tajuk ni....
xpi ader kcilapan...kitaorang tewas...but at least xlah kalah malu..kalah secara terhormat...huhuhu~
dan malam ni penentuan...pertembungan tradisi.....
2 yg dapat aku simpulkan...huhuhu!
keylah...
nak buat kerja cikit....
ty after final aku update lagi.....
key~
chiaow~

No comments: