Saturday, March 20, 2010

cerita semalam =.=

okey,aku update lagi...
macam biase...baru bangun time aku update blog ni....huhuhu~
semalam aku attend ceramah BTN....huu~aku ingatkan aku xlah miss.busy...
rupa2nyer xterlepas jgak...nak tau,aku kena jadi MC on spot!!!!!!
owh...memang xleh nak bayangkan..da lah terabur,cheh!xpi cam pengalaman lah....
waktu ceramah?ader yg best ader yg x...xpi memang mengantok xtau sebab aper......
owh....huhuhu~malas nak citer lebeh2..hehehe....

dan semalam gak aku jumpa senior aku...kenal dekat FB...gigih aku g jumpe dia....muhahaha~kitaorang citer2 lah pasal machang ni....kan baru jumpe,memang excited lah....
siap sanggup call junior dier ambek kereta..gagagaga~~
serius!memang xleh lupa semalam....

and semalam gak...erm......malas aku nak ceriter....lagipun,mungkin aku kepenatan semalam...
mood aku mudah rosak...when people treat me like that,i become angry and feel like, "okey,whatever!if u hate me..say frankly...don't be treat me like that,"....and last night,i had argue with him...it was first time we were argue openly (frankly,in phone)....
don't know.....sometimes,it's hard to fight.....i don't want to hurt him..but i want to say what i thought in my mind...and when it comes to emotional...i can't hide it...i be too emotional....!
really2 sorry dear....for hurting u....i feel bad about that!

okeylah..xnak dah touching2 ni...ari ni aku der bengkel belah paginyer, and program dengan MPP pada waktu petangnyer...sangat2 gigih....huhuhu~
ni lah kehidupan aku.....sentiasa bekejar2an untuk memberikan komitment.....orang xtau dan orang hanya pandai berkata2 di belakang....xpi ni lah aku!
sanggup lari dari blok D ke blok A semata2 nak tengok bengkel.......
sanggup turun semula waktu malamnyer walaupun penat.....
aku xnak cop aku xbuat kerja...kalau boleh,aku nak hide pegangan aku...biar orang nampak aku ni adalah aku..xda status "sekiteriat" or what so ever....especially sekiteriat MPP!
aku nak orang nampk kebolehan aku..bukan yg itu!
terima kasih!
key ar...mau mandi....
nak turun...saje lambat2..nak cari mood dlu....

key~
chiaow~

xoxo
natasya~

pesananpenaja:lagu ct dgan kris dayanti ni wat aku touching sebentar~xpi kali ni hati aku memang terluka habis...xsiapa tau......

No comments: