Tuesday, March 16, 2010

apabila aku TERTUKAR profession.......

haluuuu~~
update lagi dan lagi!!!!
wah~ari ni....macam biaselah..kelas-lepak-study-kelas.....
like an ordinary day....
xpi ari ni ader program kelolaan pihak u yakni program selangkah ke UiTM....
erm...sesak nok.....
hahaha~
aper plak kaitan dengan akunyer?
okey..ari ni jgak aku dgan ini unofficially menjadi..............



trimas pak cik google!



tour guide yg xbertauliah......hak33
SERIUS WEH....
tadi, aku terpaksa (terpaksa ke?) jaga kaunter tok bengkel debat.....
sedap2 lepak sambil membuat kerja QMT...ader sorang pak cik ni tanya maner tempat photostat..then aku dgan baik hati (nak angkat bakul sendiri jap =.=) g ah tunjuk kat pak cik 2...huhuhu~selesai sdah tgas.....aku continue lah wat keja...skali2 ramai la plak tanyer kat aku...haduhh.....memang ari ni aku TERTUKAR profession kot..hahaha~
leh lah berlatih tok PM ty..keh33...suke jer aku...kwang33
*wink*
okeylah~
rasenyer....2 ja lah nak story ari ni....
hahaha~nak tuwun bawah sat....
mau beli sabun basuh...celaka ar....hilang plak... dush dush~
key~
chiaow~~

XOXO
natasya~

pesananpenaja:edit-mengedit gambar sdah menjadi kegilaanku sekarang..dan aku sdah menggunakan medium itam putih...dan hasilnyer...SUPER DUPER THUMBS UP!aku snap pkai efek itam putih..then aku edit2 gne photoscape...hahaha~suke jer....pas ni aku nak cube pkai photoshop yg baru plak lah...xpi kena bace teori dlu...huk33..xpa33....cuti ni aku cari entri2 berkaitan..lalalala~

gambar ni aku edit dan hasil dier memang besttttt....aku paling minat gambar ni =))










No comments: