Monday, March 15, 2010

aku kaki C.O.P....

haluu...update lagi...okey...mood aku dah okey...xkritikal macam semalam......
hari ni..xtau lah sebab aper kan ?cepat sih berubah mood?hahahaha....let by gone by gone beb....aper yang penting aku nak hidup...2 jah aku nak....

back 2 da topic!
hari ni aku pergi cop kat HEP untk naikkan notis.....
mulanyer aku bawak lah 3 copy..senang..pas cop..terus print...
sekali2 pak HEP xbagi..kena print dlu baru cop....

PRINT?????
by god! 100 copy?sanggupkah anda?
sanggupkah anda duduk lama2 dekat HEP semata2 nak cop???
mesti jawapan korang x kan????
hahaha~hakikat ko...aku terpaksa "berkampung" kat HEP sekejap..
siap kotoq kot tangan aku ni...dush dush~
hahaha...mmang pengalaman yg xleh aku luper sekali lah.....
hahaha~nak tnjuk pic...aku xsempat nak snap....
nak cpat koo...lalalala~
suke2 pom penat...100 copy nak COP?owh...blum lagi 500 COPY!!!!!
tobat aku xnak buat dah! =.=
okey lah...petang ni aku nak "date" dengan "someone"...jeng jeng jeng........
yg penting bkan dia ye wahai reader (xpi nak gak skali jmpe dgan dia?gagagagaga~)
tunggu la yerrr.....
jeng jeng jeng~

XOXO
natasya~

pesananpenaja: i nak gigit u bleh x?dush dush~

No comments: