Monday, March 8, 2010

after test?jeng jeng jeng........

okeys...no more "update again" statement...saje nak rush2 ni...
malam ni aku ader test 4 ECO162.....terbaik sangat!asal x wat pagi?dush dush!
esok plak,test CTU....ustaz ni memang lah....huk33
after that???


ENJOY SUDAH!!!!!!!!!!!!


oooooopppppppsssssssss!!!!!!!!!!!!!!!


xleh enjoy!
malam selasa 2 ader aktiviti yakni MALAM bersama persatuan......
malam rabunyer dinner with KP accountacy.......
kul xclap aku,ader perjumpaan with new members.....
aku g dinner dlu ek?hehehe~
then?


owwwhhhhhh........
korang nak tau ker?aku da busy kalahkan MB dah.......
ditambahkn dgan pak beruk-ban yg xleh pakai pda wak2 malam....dush dush again.....
so...korang tnggu ja lah aper yg berlaku dalam idup aku lepas test ni......

key~
chiaow~


XOXO
natasya~

pesananpenaja:aku terjumpa menda yg aku ingin lupuskan dalam idup aku.....dan aku cerita dekat dia...sesedap dia ja cakap terima menda 2 semula...owh......tidak! kalau hati dah terluka untuk sekian kalinya.....xmungkin akan terima semula.....mungkin dia x tau kot prinsip aku ni.....make it as a joke,but for me...it's not.....kalau aku terima semula...takot air mata akan mengalir lagi......

No comments: