Friday, February 12, 2010

perubahan?

haluu....update sdah~
okeys,aku sbnarnyer baru sampai dari kelantan...dan mate ni gatal nak berjaga..so aku 'update' ckit2..takot xingat plak...hehehehe~
B4 naik train, aku dgan akak seniorku g makan2 kat KFC TM....mak aih, ramainyer manusia...terutamanya..........

Thanks 2 Mr.Google =)

walawei.....suke sgat tgok bdak2...alahai~kalaulah ader anak sendiri........=_=''
okey3..orang nk simpan angan2lah, nak cri Mr.Right and have a lovely relationship.....and nak ader anak..kan best cm2...erk~sudah.....my presepsi dah berubah lah....dlu cm xnak kawen ko...serius...slpas aper yg berlaku....aku ckap xnak kawen ko.....cm xnak involve...ala2 sanggup membujang seumur idup g2....xpi tgok bdak2 ni...mulalah persepsi aku terbalik....
bdak2 ni innocent jer.....then diaorg ni warm like a sunshine.....alahai~suke sgat......
hehehehe~tetiba ader sifat ni..hek3~adakah.........jeng jeng jeng~huhuhuhu
haiph...aku sdah mula merapu pepagi bute....tolong!!!!!!!!!!!

huu~missed my home....but miss him 2~=p
bler jumpe lagi?

keylah,dah abes feeling campur mengarut dah pepagi bute ni....sowielah ye kul korang tahan dgan mereng aku ni...hee~keylah, chiaow~

p/s: he told me that our program dpat kupon xtviti just 4 contestant and AJK shaja...shit~ da lah program kitaorang ni xpopular.....ish3..kena working on that...dush dush~argh......miss him damn much.....





No comments: