Tuesday, February 23, 2010

kupon oh kupon&kau da buat aku.......

hahahahhahaha~
okey,update again...kali ni aku nak cerite pasal kupon...jangan salah sangka...ni bukan kupon makanan or kupon beli belah....
ni adalah kupon aktiviti yang dikeluarkan oleh pihak kolej....don't know why, kali ni ckit dikeluarkan....
sebabnyer,takut x laku...erm...macam 2....xpi macam mane nak attract dak2 ni......
haiph~dush2....
hahahaha~
xpi memang ader kebenaran dia..xkan nak kuarkn semua kan?
past2 ader yang akan terlebih sampai berlambak2.....
erm...aku pom dah sakit kepala pikirkan program hari jumaat ni...
FYI,ramai yg tarik diri..alasan?xmunasabah langsung......
nasiblah aku yang kena jadi operator yg x tauliah....kadang2 keja antar mesej orang pom penat kot....maner xnyer...celik mata,tgok mesej...bkan mesej biase.....
xpi mesej pasal program ni such as xleh nak "join" lah...2 lah ni lah....haiyoo....penat kitaorang tau x!!!
actually banyak lagi yang aku nak bebel but sampai sini ja lah.....seriously, i'm in stress condition...don't know why..maybe too tired with lecture and this program and test,quiz...gosh..i haye ECO162 quiz....my...i don't read anything about it.....waaaaaaa........tolong aku!!!!!!!!!!!!
maybe aku try cari mase malam ni or petang ni.....
insyaallah...u can do it aisyah.....keylah...mau bersiap nak ke kelas....
chiaow~

XOXO
natasya~

pesananpenaja: i cried about him last night...and i know this is it..i tired of him...
even i need him,but he makes me like a doll...what?at least make a confess and i don't disturb ur life after this....and yeah...my friend right...i shouldn't cry and going down because of him.....seriously...aku sdah tawar hati...let by gone by gone....biarlah dia bahagia dengan hidup dia dan aper yg ader dalam hidup dia.....because i'm sure he don't need me anymore....mungkin aku heart broken right now,but aku sedar sape aku dan aku sedar kenape semua ni berlaku...dan aku teruskan hidup aku sampai aku graduate...insyaallah...xnak dah serabot2kan kepala otak ni....
cukuplah cerita dia disini....(mungkin ia berpanjangan until i yang tinggalkan tempat ni....)dan no one tahu how my heart is.....well...keep mowing on....pray for me.....AMIN~

No comments: