Friday, February 12, 2010

kisah yang buat aku bengang

haloo....okeyh,righ now aku agak emotional, sebab aper?kerja?or what?
argh...macam2 hal da berlaku kat sekeliling kiter ni.....buang anak,homoseksual..haiph....dush dush~aper nak jadi?terutama kes buang anak.....alahai~
laporan akhbar mengatakan kes pembuangan bayi makin meningkat.nilah manusia, apabila dapat "nikmat"..suka2 hati buang...okeyh..knape aku 'high light' kan "nikmat" ?perlukah saya sebutkan ia? don't....paham2lah sendiri..masalah buang anak ni sdah jadi penyakit...penyakit ni kena atasi secara perlahan2....

TQ Mr.google

hurm~kenape mesti buang bayi?malu?takut family tau?tau masyarakat pandang serong?
hey,come on...biler nak "buat" 2, xpikir...pikir nak buktikan kesetiaan lah kononnya....nak buktikan betapa sayangnyer kat si polan ni..alik2, dapat tau mengandung, si polan ni bkannyer nak bertanggungjawab,lagilah dia kutuk2..siap tuduh main kayu dgn orang lain....=.=
shit~da tau kau g buntingkan anak orang,biler da sampai waktu, kau pergi maki hamun...siap kau hina makwe kau sendiri...

GILA!TAU X!AKU BENCI MANUSIA MACAM NI!!!!!!!

for girls (include me)...tolonglah jaga peribadi dan aset berharga kita....sebab kul ilang aset 2..kita akan dipandang serong.....xpasal2 kita dicop macam2 gelaran...aku keciankn anak 2....
xdapat tgok dunia sdah meninggal....xpi bkan dkat pangkuan si ibu...kat tong sampah,lubang tandas....YA ALLAH!!i'm speechless.....kenape perlu buat macam 2?..threat like an animal....gosh....haiwan pom sayang anak tau x.....kita ni dianugerahkan akal...pikir2kanlah....
cinta bleh dibuktikan dengan cara yg lain...yg halal..bkan cara ni...menyerahkan mahkota kita kat insan tersayang tanpa ada ikatan yang sah.....bila sdah mengandung,pergi gugur plak.....
perbuatan macam 2 ibarat membunuh insan yg x berdosa....
hurm~tringat 1 psangan suami isteri...dah lamer kahwin,but still xda anak lagi....
see~diaorang bleh bersabar kerana mereka tau TUHAN x bagi rezeki kat mereka lagi....
xpi...kita g buang2 bayi cam2 jah.....

hish.....sdah mengarut pagi2 buta....maafkan daku ya...otak gilaku sdah kembali.....dan ia xkan berhenti berfikir......=_=''

okeyh....sdah penat~
chiaow~

pesananpenaja:time aku search gambar..banyak gambar yg sgat menyeramkan....xsanggup aku nak tengok.....

3 comments:

mariatians said...

salam...
erm sme la... sy pun marah + sedih sangat2 tgk berita nih.... sampai nye hati dorang... :(

mariatians said...

Salam...

erm same la...sy pun sedih+marah sgt dgn manusia mcm tuh... sampai hati dorang... :(

natasya said...

x perikemanusiaan~arap2 jdlah pendoman untuk kita semua~amin...