Saturday, February 20, 2010

kerja2 gilaku

haluuu~
siaplah korang dengar leteran aku ni...jeng jeng jeng.....=.=
ha....memandangkan ari ni aku balik (sanggup aku xtdo malam.....=p)
aku nak share kerja2 daku sebelum aku menukarkan status diriku ini...wah~

berusaha menjadi model+designer yang berjaya *-*
makan bersama dengan family.....love'em much.....

nasi goreng ayam~last2nya x abes...wawawawa~

masih berusaha memberikan pose yang menarik.....cheeewaaahhh~

pergi wat terapi.....lalalalalala~

jalan ke BANDAR BARU LIPIS a.k.a umah baruku....

dalam perjalanan ke tempat terapi (in my aunt's car)

my lovely anak sedare sepupu....hyperactive like her mak sedare ni.......
miss u darling~baby asl mate macam 2???cheh~~~

hahahaha~aku sebenarnyer banyak nak membebel ni...xpi cam kecian plak kat u all ni yg terpaksa menahan mate membace ayat2 mengarut aku ni...lalalalala~
anyway...aku xpuas duk umah lagi....waaaaa~
nak cuti lagi!!!!!
huuu......
serius...aku x puas lagi dok umah.....eeiiii....asal sekejap eh?dush dush~
pas ni..aku nak balik no matter what!
wah~verangan sudah....hahahaha....jgan mimpilah syah oiiii...ko sem ni class smua pagi
padan muka!=p
okeylah...aku ni mengarut sudah...lalalalala~
key~
chiaow

p/s:bakal abg iparku membuat aku jatuh cinta dgan photograph...hehehehe~verangan nak kamera DSR pas ni...lalalalalal~

pesananpenaja:

Baby I can't go anywhere
Without thinking that you're there
Seems like you're everywhere, it's true
Gotta be having Deja Vu
'Cause in my mind I want you here
Get on the next plane, I don't care

Is it because I'm missing you
That I'm having Deja Vu

tetiba aku suke sgat ayt ni...xleh stop bayang2 dia di pandangan mataku....lalalalala~

No comments: