Thursday, February 25, 2010

kepenatan dan tertekan....

haluu..update again...
okeyh..kali ni,memang aku sangat2 kepenatan dan tertekan....xtau sebab aper?
mungkin tension dengan jadual kuliah dan assignment yang bertimbun menunggu aku....
mungkin ni lah dugaan...sem lepas xpack cam ni...but this sem?tuhan saja yg tahu bertapa sengsara nak survive...maybe orang ingat aku bleh tahan dgan dugaan macam ni..xpi aku sbnarnyer lmah sgat2...kdang2 aku ambil ubat to release tension..serius...aku kali ni mmang depend on ubat2an...
seriusly...tiba2 sem ni dapat sakit kepala....argh...tensionnyer....
then tertekan....erm..mane xtertekan?semua tertekan..nasib baik ader member yg bleh aku talk to...kul x..mungkin aku keep on writing saja...
ari ni aku ader quiz eco?aku???jawab merapu jer..aku xtau aper aku jawab sbnarnyer....
sampai blank kot....
dan minggu depan?memang xdapat aku bayangkan dalam seumur idup aku.....
busy~busy dan busy......
ya rabbi..kenapa Kau berikan ujian yg sedemikian rupa?
kau kuatkanlah hati ini....sesungguhnya,hati ini xmampu untuk bertahan segala ujian2 ini Ya Allah.....
amin........

xnak menulis dah..kepenatan yg mendlam......
key chiaow~


XOXO
natasya~

No comments: