Monday, February 22, 2010

FESKO??

hai~update again.....
hurm....mesti korang pelik tetiba entry aku macam ni?
sebenarnyer...dalam minggu ni,kitaorang a.k.a warga UiTM kampus machang ader program anjuran MTK Tertinggi kolej...yakni FESKO ataupun name panjangnyer festival kolej......
ergh...biler start FESKO,ramailah yang turut bersama membusykan diri bersama2 MTK dan JPK....include me also....cheh~jeles lah tgok dak2 ni study...aku?balik meeting terus tido......
wah...konon2nyer gigih sangat...nak bangun kul 4 sekali2 bangun kul 5.30 pagi...wah~
c....penat2 kuliah,then penat2 meeting lagi....owh....aku can't stand anymore......
hati penat,otak penat, dan badan pom penat sangat...ergh....biler lah semua ni nak abes?
sdah xlarat nak tanggung derita ni...mungkin aku better workaholic than being a naive and some kind of nerd....because,i not like that one..seriously~
maybe people want to be a nerd than be an active person...hey,let me u tell something, to be student,we should involve actively in co...aku kadang2 pelik....kenape dak2 ni xnak aktif?sedangkan bleh jah diaorang nak involve...entahlah..maybe malu (kononnyer)...hahahahaha~
erm..aper eh nak membebel lagi ni...keyh lah...nak bersiap2 g class.....
papehal,aku update lagi....(sempat ke =.=)
key.....
chiaow~

xoxo
natasya

pesananpenaja:lcall him last night.....and dia wat lawak bodoh...wah....even kadang2 terasa aper yang dia cakap 2,but at least we talk each other...maybe busy...i know it....but biler aku membiarkan,macam ribut jah dalam ati....xleh3.....syah,don't think about him just now...he is busy wit his life and FESKO...but i'm really miss him..seriously.....
maybe i just a bitch to love him.....who cares..if u want to "mengumpat" or what so ever...i don't care......
erm...maybe i need to be alone for a while.....
and let he finished his work......

No comments: