Tuesday, February 2, 2010

cerita terbaruku....

salam~=_=
hee~tetiba ja kan?hehehe..okeylah,aku la ni tgah type assignment last2 minit but sempat jah nak update blog?=p...biasalah untuk diriku yg suke wat 2 keja dalam 1 masa...hahahaha.....erm..
cam besalah, aku pun rase busy (busy ke? selagi Mr.Pres xpanggil meeting.....hahahaha)...'dia' pom da busy..mau balas msg pom cm nak xnak jah..xpi aku paham jah..huu~sedih kot xlpak cam dulu...
hehehe~eh..btol lah...memang cedih =(


erm..pe lagi eh?



okeyh,ingat x gambar yg aku upload kat cini dlu?p/s:entri hobiku sdah mali 2....
aku da upload kat mukabuku aku...and guess what..most of them love with my design...yay and they share their opinions..wah..suke3..ni yg aku nak..belajar dari teguran orang lain..hehehe...
so,aku kirenyer da lega sikit dgan tgas2 luar..selagi xda meeting, aku lega..hehehe...

da lah,mau mandi plak..ari ni aku presentation pasal sejarah Andalusia..wish me luck,okeyh?hehehe~
chiaow~

pesananpenaja:dia terlalu sibuk sampai aku kecian kat dier..terlalu memegang jawatan smpaikan aku takut dier xbg tmpuan kat pelajaran..teringin nak study same2 cam sem lepas =p
bler nak study same2?

No comments: