Monday, February 8, 2010

another bored but fabulous updated

haiph~okeyh...ari smalam...kul aku cter dari pagi smpai ptg..agak2 kowang akan ckap "alahai,xda keja kah minah ni..cter same jer...."hahahahah...suka ati aku lorh..=p
okeyh,smalam aku kena jaga kaunter for pendaftaran pertandingan pidato...
my opinion?sorry ye kul aku ckp...diaorg rather look than take part..entahlah...kate xpandai lah,sore sakit lah..aper la...2 lah...ni la....haiph~dush dush....aku ni sengsara sakit tekak smacam jer...hahahaha~x interested ke bnda2 cmni?aku xpaham tol..kul aku,even kna jd patung kat ats stage pom aku xkesah...aslkn masuk..wahahahaha~diva sgat...nmpak sgat aku nak attention lbih....
xlah..kul masuk, kite leh tingkatkan confident level kiter....yup3...betul aku ckap ni....
okeys,smalam jgak ader ceramah keagamaan...wohaa....best3...hee~tajuk dier psal solat..erm...insaf aku jap =.=''..dan tgah malam plak, my MGT lect telepon...tanyer ader free x..aku pe lg....cter lah kitaorg mmang xda gap mlainkan tgah hari..huhuhu~erm..rasenyer 2 ja lah yg leh aku simpulkan tok kehidupan aku smalam....
key,chiaow~

p/s:aku ader test MGT minggu ni......tolong!!!!!!!!!!!

pesananpenaja: we're had a conversation last night via sms...and he tough that i can't perform solah...hahahaha~maybe last time (solat hajat), i told him that i can't solat...hee~sgat2 malu...
bler nak borak2 cm dlu..asyik busy saja..kena2 da lain2 waktu...then...hish..aku nak ja lahar xpi tahan dlu....takut ader yg terase......huhu~xpa2..sbar jah syah...kowang leh jumpa lagi....=D
and i know that i fall in love wit him and no one can stop my heart and my feeling except Allah...
entahlah..mcam ader dugaan saja.....idkw....erm..hope he knows what i'm feeling right now....

No comments: