Saturday, January 30, 2010

yay~hobiku sudah mali......

allop~
hee~suke ye ko dpat updated blog..hehehe..ya lah smalam mau nak update xpi beruk-band macam beruk pom....hak33..okeyh..cuti aku ni aku isi dgan edit gambar....
erk~edit?muhahaha..okeyh let me tell ya, keja edit-mengedit gambar ni mmang kepakaran aku slain melaharkan mulut aku.*wink*
aper yg penting,my special ability da kembali!2 yg aku suke...walaupom agak sempoi xpi aku cam puas ati sbab dier datang dari ati aku yg tulus lagi mu
lus (nak muntah aku,kakakaka)

~for banner~

haa..nilah hasil keja aku..2 kul xkena dgan Mr.Pres,so slamatlah aku dari kena buat semua..aku bkanlah dak seni sgat xpi skurang2nyer aderlah effort aku berikan...hee~okeyh thiz pic ni aku design for tournament pidato...haa~korang jgan ckaplah aku masuk o x?kompom aku masuk!
wakakakaka!bajet jar si syaz ni..muhahaha~giler lah..lagipom aku kena design tok kad MT....wee~ni aku xleh blah..aku cm suke xpi kdang2 kosong la ko...
nak tgok kew?xyah ar dlu..muhehehe...
erk~aku nak out dlu lah..mao buat assignment and beli lunch..
chiaow~

iklanpenaja:argh,assignment berlambak dan sedia menungguku..tetapi don't know why aku rase macam malas jah nak buat...haiph....dush dush~really miss him..when we're meet again?


No comments: