Friday, January 1, 2010

warm welcoming 2010



halu......
happy new year 2010~
wah...da 18 1/2 umur aku....keh3..xnak gne istilah 19 tah
un...sbab minggu dpan birthday aku...
baru aku guna istilah 19 tahun
terase la plak nak psang azam lagi nieh...macam xcukup jah..hehehe~
so cmbiase lah..azam nak study rajin2 lah..itu la..ni la....rase cam lapok la kot...
keh3...
so azam aku tok taun 2010 ni-
  • dapatkan ANUGERAH DEKAN buat kali KE-2 DAN KE-3.....kul leh nak smpai aku abes diploma nak AD jah....doakn aku yerk~
  • more involve dalam aktiviti sosial (msti kowang pikir menda lain kan?...bkan yg 2 lah...)
  • cinta....biarlah dulu....(pergh ayt xleh blah ko!).bkan xnak mencari tp aku rase tlalu awl plak nak mencari cinta.lgpun aku sedar sape aku...so aku xnak mcari lagi....so aku nak rase single dlu..=P


em....aper lagi yerk...okeyh,sebelum ni aku nak ucap stinggi2 trimas kat blogger2 yg sudi bca my blog and to AZLIA KAMARUDDIN and ZUREN YUSOF~love u sis...
my debators...thanks for such sweet memories..my ACD1AF...miss u all even we not together this sem...my firends...and u all,readers...thank you~



aku dapat ayat2 ni time aku survey gmbar2 yg nk ltak...nmpak cm best..so aku ltak lah...slain kreatif,tp kiter kna hyti aper yg dier smpaikn...btol x?..aku sokong kat patah2 dier 2...wlupom kita face many problems,but we cannot running away...
kite kena hadapi ia jgak...wah..pagi2 da bg inspirasi kat aku..
so..i x nak lah lari dari masalah dan kenyataan..kena tbah hadapinya jugak....
okeylah..rasenyer da ckup dgar bebelan aku pepagi buta nieh....
bye~
chiaow....

notakaki:aku balik malam ni...ty i akan wat entry perjalanan aku ke kampus aku....

No comments: