Friday, January 15, 2010

muhahahaha~(entri gila meroyan)

haloo!
aku la ni break for module.....
today module:matlamat nd komunikasi...
matlamat.....da aku terang aper aku b'matlamat....
tapi aku rase...aku da timbulkan sisi gelap aku....
sisi gelap aisyah lah...blum natasya lagi...natasya 2 alter ego aku jah....
aku xmau nak specific kanpe aku pilih name ni....hehehe ;-p
okeyh..aku got a difficult news from my mom that my uncle is serious condition at IJN....
aku pom xtau nak cakap aper2,just pray for him..
okeyh..this week i got my first assignment on MGT153...
oh shit....i don't know what the hell gonna do wit that...
sampaikan i dapat migrain ko.....
dush dush~
nasib baik da okey....
kul x....
"mrs,may i kill myself?"
hahahahah~
da lah too much drama this week..
so i can't teel what it is..
sbab 2 pom salah aku gak..suke prasangka kat orang...
keh33~
ha....i tekak manja ko!benci aku!xleh minum air oren ko pas ni...dush dush~da aku xleh nak ckap dlam bengkel!WTF!!cam s**l jah..erm jap lagi memang aku sakit tekak la trus!!!!grr~
aper ar lagi...dah dah dah aisyah!ko da meraban nieh!xdpat ckap...cmnilah...ttgan 2 mcam tgan k'dua aku jah..hahahahha~so sorry sbab kna than baca entri ni.....aku suka mengtarut jah..penangan la kot wlupom xda mood...eh~aku ader utang entri kian pasal maze?alah yg bangunan yg aku citer dlu...muhahaha~ty aku update...skali2 dgan aktvti sok..keyh...so sorry~
keyh
chiaow~~

notakaki:aku la ni mcam unpredictable person...maybe i want 2 be like one....hahaha~xnak da aku dipermainkan...cheh~nak jadi jahat bleh?kehkehkeh.....ala...bleh la yerk?hehehehe
kak lia:kiter jadi jahat yerk...jgan tkjut...hehehe =)))
erk~xsmpat nk upload gambar coz aku kat cc la ni...so...xda lah aku ltak gmbar......

No comments: