Wednesday, January 27, 2010

meeting and me!


haloop~updated again...hahaha....agak lamer x update sbab agk busy dgan tugas kuliah dan tanggungjawab...wah~gitu......cmnilah,baru aku merasai keadaan aperbila sdah dibri mandat tok jlankn tanggungjwb..terase kepenatan...ya~that is my lesson..xpi aku rase macam agak menyesal cikit sbab dlam 2-3 minggu ni,aku xstudy pom..ya Allah..mcam 1 dugaan la plak..okeyh,MPP's election aer not done yet myebabkan smua xtvti agak tergendala cikit (padahal banyak) dan kitaorg terpaksa meminda beberape aktiviti spaya smua bjalan dgan lancar..haa, nampaknyer terpaksa meeting dan meeting dan meeting...okeyh,smalam aku kena attend meeting bsame MTK...disebabkan Mr.Pres pom busy dgan keja lain.....sudah2 nyer,aku tpaksa mendengar masalah yg agk xberape logik..bukan aku nak kutuk or what tp mintak sesuatu yg agak demand....
hello,our campus are not like induk...tempat pom sdah limited~macam mane nak wat event aperbila xckop tempat?aiyoo..come on, da MTK penat2 bagi tempat and 'filter'kn certain proposal... korang nak demand lagi...when i rethink again,maybe here is a best reason why u all demand...
kadang2,aku kesian dgan certain persatuan yg terpaksa batalkn t
heir program atas alasan faktor keselamatan..ha...ni yg patot "demand"kn..aktiviti lasak....argh..xnak ckap lagi..kang rmai yg terluka plak...waa..malam ni meeting lagi~aku can't stand it anymore.....bang,i dah penat and x cukup tido ni...kejamla
h..huk33....
haa~ ni gambar diriku yg bwah matenyer sdah itam..haiph dush dush~

pesananpenaja:jeles si dia pgi RP~dush dush..ajaklah orang.....=(

No comments: