Wednesday, January 6, 2010

kehidupan kampusku

halu...wah nak b'sawang aku punyer blog nieh..hehehe~
so,ari ni hari ke-3 kuliah aku start....
so macam biase "sesi suai kenal" still lai berjalan....
aku pom da naik bosan nak suai kenal nieh sbnarnyer....
aku nak blajar jah....
keh33~
okeyh,ari ni au hanya 1 class jah...sebab aper,2 class lagi batal. batal kecian...class yg aku attend ari ni adalah MGT153~tapi tutor lah...keh3..okeyh,tok subjek ni,aku ader 2 lecture,1 untuk teori,1 lagi tok tutor..lecture for tutor is Mrs.wan Amira..kelakar la lecture aku 2...serius~~sakit perut aku
pepagi bute...keh3~cam x sabar aku nak belajar ko~~ish3
da naik beku kot kul asyik x start class lagi..keh33
ari ni,aku x da class kat blok 'maze'....selamat aku...

aku rase cam
xda idea nak menulis lagi.......
alamatnyer bersawanglah blog aku nieh...
dush dush~
keylah,chiaow......

No comments: