Friday, January 8, 2010

cerita hujung minggu....




halu..update again!giler ar~da lamer kot x update...dush dush~yalah...busy la kot dgan kuliah bagai...hek3~kelas start 8 pg..so mmang xda masa lah nak update,kul nak tnggu ptang..kna cpat2 ty..lem*** plak line..hehehe
wah,kali ni aku nak share dgan kowang..keh3,tgok entri pom kowang tau kn...tp aku nak share kowang pasal tmpat yg slalu dak2 kampus ni hang out...ni lah port2 lepak kitaorg bler sampai wak2 cuti hujung minggu.....


jeng jeng jeng~ha...cnilah tmpat kitaorg hang out bler ujung minggu...keh3~msti krang tau kan...so maleh nak citer lorh..hehehe~xpi,jgan wisau..da baiki pom..hik3
da xnmpak kot tempat kejadian...hehehe.....
okeyh,minggu lepas (sowie dlu sbab xdpat nak update sbab busy sgat)aku dgan kawan3 aku plan ke KBmall..erk~asl tetiba aku tulis kawan3?ha,jgan pelik...sbab aku g ke KBmall for 2 times in week..percaya or not...lantaklah... ;)
cammane leh jd cm2?ader kesahnyer...hehehe~
okeyh ari jumaat dlu aku kuar dgan kawan aku yg dak business...yg ni plannyer nak ke area kampus..tup tup~aku ajak dier ke KB...per lagi kitaorg g lah machang and ambek bus ke KBmall...dari machang ke KB ambek mase 1 jam...ha~sape yg trase x sesuai naik kenderaan awam..better jgan ambek...panas ko...dush dush....
da sampai2 2,kitaorg mula lah membuat operasi "perhabiskan" wang..hik3~
da pnat2 bli-lblah 2...smpatlah aku rembat :
  1. 4 pasang kasut (aku 3+mak 1)
  2. beg kuliah (ganti bag lamer)
  3. buku novel (4 buah)
  4. keperluan kolej yg lain.....
cost???jeng jeng jeng~about RM 300++...OMG..xsangka aku ko....
mmang sentap....da lah pergi 2 kali..cmni la jadinyer....dush dush~
hek3tapi berbaloi2...da sterss2 dgan kuliah..ko g shopping...
habis duit...hik33
keyh..aku ltak gmbar2 yg smpat aku snapped dlam 2 ari aku g jelajah....
my classmates~day 2...credit to them!muah...

ni aku kat giant~ari kedua...kah33


hahaha~muke yg suke sgat dpat mkan kt SR..
ni kawan aku...kat secret recipes ......

nilah driver kami ...hahahaha

psst.....kitaorg bkan stakat g KBmall jah.kitaorg g jelajah skali Parkson bagai..hahaha..suke ko....g jalan2 ni....keyh,ty aku update lagi..sbab minggu ni aku kena attend modul and aktiviti kolej...=)lamer la aku xupdate...key..tata~

No comments: