Wednesday, January 20, 2010

another 'gila meroyan' update.....

update!hahahaha..giler ar aku nieh..xtau nak buat aper g update..asl org g lib,ko g on9 kat sane...chit...no wounder dak2 ni aku queen of on9..hahahaha....but gila2 on9 pom still can manage lagi belajar..ni just isi masa lapang jah..hahaha...
okeyh..tadi aku bru abes quiz MGT153...keputusan?hahahaha....like a bitch...bayangkan,aku xstudy pape pom..snggup bgun awl2 pagi sbabkn nak bca..alik2 on9..then bace pom xmasuk..'consequence 'nyer..damn...benci..pas ni..even blik meeting lambat,kena gak study..dush dush~
okey...lecture tutorial aku pom decide nak tiap2 abes chapter nak wat kuiz...ya rabbi......pas ni..jadi ulat buku la aku...penat lah..nasib baik 1 jwtan jah..kul kna pgang jwtan lain..i don't think so i can manage it...

*WTF


OKEYH,NOW I'M MAD!

eish...geram lah.......

don't know why....

hey,tau la aku ni mulut banyak~so...aper korang nak ckap2 blakang...naseb baik aku ni x sihat lagi...kul x..maunyer aku melongkang kat u all...eh..u all 2 ingat u all brani sgat ka?
haiyak....dush dush~
benci u all!!

2 comments:

Laralia said...

wah3... sibuk2 jgak tau..
stdy jgn lpa..
btw, lagi sibuk lagi la bt seseorg tu cemerlang.. :)

natasya said...

tq 4 ur advise sis...
entahlah...busy sgat sem ni..takut pointer jatuh jah...