Saturday, January 2, 2010

and da journey begins....



halu....
hik3...aku sbnarnya baru sampai ke kolej...so,dlam aku pnat2 ni aku nak share dgan korang perjalanan aku dari umah aku smpailah ke kampus...okeyh perjalanan aku bermula s'awal
4.45 pg...
di ulangi 4.45 PAGI~masyuk kan?ni lah rutin aku sjak aku jejakkan kaki ke alam U nieh...hik3
mula2nyer aku xbrape brani sgat...tp da slalu naik..so,dah biase...
okeyh,aku kebiasaanyer akan naik train untuk ke kampus aku yg jauh nun di kelantan....
so,terpaksalah korbankan masa tido untuk balik ke sane...
hek3~semangat sgat...ari ni mmang xleh lupe..sbab aper aku nyaris t'tinngal train..cuak ko...
bkan aku lambat..tapi partner aku lambat..ish3..biasenyer lambat..tetiba cepat..siap on time g2...azam 2010 la kot...ish3...
aku ringkaskn ja la pengalaman dlam train....hehehe~mamai lorh...2 perkataan...okeylah,3...

AKU XBLEH TIDO......

naya ko kul duk lamer2 dlam train...kena2 kul dpat klas ekonomi...panas ko pnyer butt...serius...da lah ader seat yg xleh adjust...xtaulah mmang xda adjuster aaupom aku xjumpe maner2..so,ssahlah nak mao tido...hik3..pesanan aku..kul korg nak slesa..korg ambeklah kelas yg ader katil..leh tido puas2...
aku smpai kat Tanah Merah dlam kul 10.02 pagi..wah..sesuatu yg xdijangka..hek3..maner xnyer,laju ko...cm aku naik ferari..(kul korg rjin korek,aku ader citer pasal Tanah Merah dlam entri lepas..bacalah...)tapi Tanah Merah sesak ko...ramai ja yg beli brang kprluan anak2
diaorg...kebetulan ujan..lagilah..kitaorg tpaksa mredah ujan smbil mrdah kesesakan jlanraya ...
da siap shopping bagai...kitaorg pom btlak ke kampus 12.00 tgah ari..dan sampai kat kolej around 12.15 tgah ari....
hehehe~so 2 lah cerita ringkas..takot aku melalok ja..maklumlah,mengantok lg ko...so aku ltak lah gambar tok tatapan korang....


ha ni dlam teksi...odw nak ke kampus aku....

da sampai~=.=

notakaki:gambar xbrape clear sbab hari ujan+dalam kereta...hehehe....

aku pom da mengantok...kul korang nak share ke aper ker pasal pngalaman korang..leh la komen..hehehe~key gud night...zZzZzZz

No comments: