Thursday, December 24, 2009

small reunion~

hai...ahaks...aku sebenarnyer da kebosanan ni...haish~mengantok laks..hehe
okeyh ari ni ,aku jumpa dgan schoolmatesku..cikit ja pom..dlam 4 org g2..hehe,tp cm ala2 reunion plak~so..kitaorg pom hang out la kat tempat yg pling hot skali yakni KFC....
hahaha...cam biase,kitaorg lepak2 smbil mkan2...tp xmghavockn suasana...
sbab ari ni t'amatlah penuh KFC ari ni sbab ari ni dak2 PMR ambek result (eh...aku x kontack lg junior2 ku 2...huhuhu)dush dush~mmang ssak la..ish3,kitaorg just borak2 pasal khdpan kitaorg ja... class,and sbgainyer..haha~and da hot point is result last sem~kaw kaw la....
hak3..mcam2 la input yg agak bleh "dimuatkn" dlam otak aku ni..hahaha~
pas mkan2,kitaorg pom g la tmankan si mawar dftr UPU (ehek,dier ni best student time SM dlu)
after tman and sgala mcm alah,kitaorg pom g la shopping2~
aiyark...diaorg eppy2 shopping,aku laks xda nafsu nak shopping..
pelik gak?entah celah mane ilangnyer nafsu 2..hehehe~
mlas nak pkai duit byak2 la 2,lgpom PTPTN xmsuk lg..so,jimat2 la ckit duit 2 tok pndaftarn..
lalalala~tapi jmpe 4 org,jdnyer 8 org..haha sbab pe,jmpe2 je, tgur,jmpe jmpe je ,tgur eh~rmainyer yg kuar ari ni..hehehe..cm seronokla kul jmpe rmai2..hik3~windu la kat diaorg nieh...
alahai.....
sbnarnyer aku ni still pnat lg....pnat menunggu ym masuk
pnat jlan2 lg
so kureng la ckit idea ni tok mengarut pnjang2...
hahaha~
key la...
chiaow~

No comments: