Friday, December 25, 2009

Good bye 2009 and welcome 2010

hey...
wah....it almost 1 week tuk kiter tinggalkan taun 2009..bagi aku,taun ni bagi 1001 cabaran dan dugaan ..dan banyak kenangan yg xleh aku luper spanjang taun ni...
antaranya....

1.keputusan SPM 2009.....
alhamdulillah....sgat2 m'banggakan wlupom xscmrlang rakan2 lain hik3...still ingat lg muke2 ckgu2 and kwan2 yg laen...ader yg suke ader yg duka..life must go on..and that time i become ex-SMKKL....eceeh...
2.Program latihan khidmat negara Panggilan kedua.....
wah...inilah kenangan yang terindah yg paling aku xkan lupa skali dlam idupku... macam2 aku belajar dari program nieh...and aku jumpe rmai kenalan2..huhu~dapat jurulatih yg best2...
macam2 la...yg paling best skali,ketika kelas perpaduan..that is the most sweetest moment in my life..mau saja jumpa pncrmah yg dtang ke kem kitaorg dlu...even aku dpat klpasn awl..but..kenangan yg sikit 2 yg memberikan sumber inspirasi kepadaku..
3. matrik or uitm....
owh..ni ader kisahnyer sblum aku decide masuk uitm..hehe..sbnarnyer aku dpat twran ke kolej MARA kuala nerang,kedah..but my family xbagi aku g sane..at da same time,aku pom dpat twran ke uitm dlam dip.akaun..so..diaorg pom suh aku pilih yg maner 1..da timbang tara bagai..aku plih lah uitm..hehehe~
4.kematian yg mengejut....
yup....aku kehilangan 2 orang yg tsyang dlam 1 blan yg sama..bkan stkat blan,mlah bselang 1 ari...mmang ini dugaan aku time 2....yes~aku xda disisi arwah nenek aku ketika nafas terakhir dia...then,my saudara sepupu plak meninggal 2 ari slpas arwah nenek aku..mmang dugaan..
rmai yg tanya,aku blik x....mmang la sedih
tapi aku tabahkan smgat aku...
life must go on.....
5.VC Cup 2009....
yes..this is it~da latest sekali...ni la pglman and tournament ptama aku when i become uitm student..hik3..wlupom, xtanding..tapi aku dpat blajar cmane debat and the best thing is aku become more exposure with surrounding..dlam bhasa mudah,da pndai bgaul la dgan orang laen...hik3..so fun..aku xrase pom ni ptandingan...keh3~

so...kul nak citer byak2,kang xckop...so kat sini, i want to credit to all of u that support me,advice me,and encourage me....i really appreciate it...thanks a lot....

I LOVE U ALL!


1 comment:

Syida Shukor said...

memang banyak kenangan yang boleh dikenang balik kan (;