Monday, December 28, 2009

entry mengarut.....

salam...
rase idea nak mnulis da ilang kot....entah aku pom xtau nak tulis aper...sbab aku nak enjoy every moment kat umah aku sblum aku kena blik ke kampus aku...haish...da bkarat kot otak aku kul kna belajar balek nieh..dush dush....ramai da pasang azam masing2 biler nak masuk tahun bari nieh..azam aku?cm biaselah,want to be da best among da best..study smart and da most importing is aku xkan fall in love until i graduate... hehehe~2 paling penting dalam azam aku tuk tahun 2010 nieh.actually banyak azam aku tok taun ni..tapi aku da citer azam aku kat entry2 lpas..(p/s:kul rajin,carilah..=.=)...kah3..tetiba jah aku rase nak cari rencana2 yg berkaitan dgan isu semasa...ish3.. ank saperlah rajin sgat ni kan...keh3..aku bace2 smbil mgadap FB..seb baik aku x chatting..kul x,lagi lah aku haru nak buat keja...keh3..tgah mgabiskan hari2 t'akhir nieh,aku just FB,skype and bace jah...tgok tv da kureng kot..alahai..skarg ni aku tgah download citer sherlock holmes...ebook yer..bkan movie..malas plak nak tgok movie2 nieh..aceceh...keh3..rasenyer lambat la plak nak abeskan cuti sem ni...da bosan kot dok kat umah nieh...xtau nak buat aper..keh3...rase cam nak balik awal jah tapi xtau nak tinggal kat maner..hik3..pas ni,mybe aku x blogging spt slalu..busy la kot..tp insyaallah,busy busy pom aku still blogging lagi...hik3.....

oh cuti.....cepat lah abes...............

No comments: