Monday, November 30, 2009

raya oh raya....raya koban la~

halu.....
aku kat cni lagi..haha~lamer x update kat cni (ye ker?)..tapi aku update kat friendster..ngegege...
okey anyway xslah kn nk ucap slamat hari raya korban.okey,raya korban kali ni aku andaikan sbgai x meriah..diulangi X MERIAH!sbab aku xpergi mana2 pun even pergi ke tempat orang korban..just duk diam2 kat umah..kejanyer kemas umah,tgk tb,makan,tido,entar aper lagi..aku pn dah x ingat.muhaha~serius weh,aku xtau nak buat aper kat umah...haha~dapat layan novel kan best..hehe..okey pasal raya korban a.k.a haji kali ni, mak cik aku pergi tunaikan haji pada taun ni.dier tolak blan lpas..xsilap aku hujung blan 10 b4 aku final exam..and balik 2 days b4 aku ke melaka tok VC cup..haha~sempat ja kot nak jmpe sbab ak blik ke mache 7/12..huhu.taun ni rmai yg xbalik braye sbab ikot gliran la,keja la 2 la ni la...alahai~mmang bosan tp taun in family abg tam (my sepupu ni keja kapal,so pyah skit nak blik) balik ke lipis..haha~aku pn windu tgok anak diaorang.ader diaorg dtg time raye tp aku kat kelantan pom...alahai~first aku jmpe...masyaallah,

1st- da bsar yerk bdak2 ni?.

2nd-nakal gler!,

3rd-mak aih, hancur umah aku!

ha...sbab aper aku ckap cm2?sbab,anak2 sdaraku ni mmang nakal tahap dewa!macam nak tunggang terbalik ja umah aku.dari garaj keta smpai ke dapur nak 'kerjakannyer'..aduh..memang mmnatkan tau! nasib baik x sampai ke tingkat atas,kalau x,mmang huru hara umah aku...hehe~ umah mak bong lagi best!kecian abg yunus..kena dukung mariyam...haish,bdak ni pantang skit.nak laki ja..yg si abangnyer,mikael lagi la~xrti duduk diam...kalau dgan si mikail ni kena extra care...lebih skit...sbab,dier ni unpredictable.. macam2 dier akan buat and jahanamkan... 2 memang xleh biarkan dier srang2..hehe~em..nak citer psal orang korban,cam xda idea sbab aku x g tgok pom orang korban...keyh la,ty aku update lagi...hehe~ key,tata!

No comments: