Tuesday, November 3, 2009

my ctu and carry mark (part 2)

hola....
i soooo miss to write here..yela,la ni baru abes paper CTU 101...huhuhu..my feeling?1 word to describe it.....MASYAALLAH!!!!!tricky one...menyampah....sek bek aku leh blah yg esei...ha kat situ la munculnye gejala2 yg x sepatotnyer aku wat..da dapat menulis mula nak mengarut sana sini..then,isi lintang pukang jer...sedih aku...=(..so..i tawakal jer la kat ALLAH....huhuhu..but dalam2 kesengsaraan aku 2..terselit fabulousity....alhamdulillah..walaupun aku x berape sangat nak ingat aper yg aku bace..i just pushing myself to remember it..hasilnyer,aku dapat gak jawab walaupun aku rasakan menda 2 mengarut...(memang pon)..well,after the exam,aku dengan nad g ke blok C looking for our CM for AIS...lepas tengok 2...i was shocked...30.8 from 40...OMG!seriously?cam nak lompat jer kat situ....At last..all my efforts in class were paid with this mark!now,i want to strugle in final for AIS' paper....hope i can do it with fabulous and excellent!insyaallah....eh...it's late for solat asar..keylah...dah lamer aku dok on9...ty marah plak my father bler sampai bill ty (actually i currently using broadband)...
i want to go bath and solat...
wish me luck...
adios!

No comments: