Saturday, November 14, 2009

hari2ku di umah~

hai...
i update for today....hahaha~
xda keja actually...aku baru ja abes tengok Penyampai Ikon finale~and guess what,my senior got 5th..it's okay..at least dier da sampai ke tahap ni~memang gua respect him....huhuhu~and the winner,kelantan~maruah anda sdah tertebus dgan kemenangan Aina..tahniah sy ucapkan~
wlupn kalah dalam bola,but ada hkmahnyer...so keep it up~well a journal just begin...
and my journal pun sudah pun bermula.....huhuhu~hopefully I can face it~
um....huhu...today,my dad pergi ke kuantan for meeting~memang la,tiap2 taun cam2...
tinggal aku dgan mak aku jer~
well,my aunt and uncle g seberang (umah baru),and turn kitaorang plak duk kat kedai...
ala~xpe la kot,aku better duk kat umah lama than umah baru...sebab sejuk.....
hahaha~but i mssed my new home la....
b4 this i tengok berita and banjir bakal menyerang pantai timur...
em~hopefully,xda la halangan aku nak ke machang ty~
keylah...da pening kepala aku main komputer ni.....
i update again next time..
bye~

No comments: