Sunday, November 8, 2009

finally.....

hai....
aku MERDEKA!!!!!!!!...at last,aku da habiskan 1 sem ni...banyak yang aku dapat selama aku duk kat sini...hahaha...entahla..aku windu kat sini ty bler aku cuti...ala~aku ttap balik sini semula tok habiskan saki baki sem aku 4 graduate...em...okey,yesterday was my
last paper for MATH126..adoi...masalah math ni... takut la...takut nak tengok result math....entahla...study main2 kot..well,xpe...at least aku mencuba da..lagipun CM aku are good enough tok final ni....entahla..2 khai cakap...okey,khai ni bkan sapa2 selain dari senior aku....dier senior debat gak..hahaha~kitaorang selalu keep in touch...em=)~okey..aku nak bagi tahu yang aku balik ke lipis ari khamis ni..so i have another day here..sok aku nak jalan2 kat KB dengan nad...my beloved roommate...haha~xtau la nak wat per kul balik awal2....haish...
okey,7th december, i will come back to machang for VC Cup..haha..da lamer aku x training debat.. takut la pulak....ye la da lamer x training tibe2 kena g ke VC Cup..insyaallah...wish me luck...
i pun xtau nak cakap when dapat berita kena g ke melaka for VC Cup...1 thing in my mind is bagi ker parents aku kul aku g sane?when i cakap kat mak and abah aku...
aku xcaya la plak....
diaorang bagi...
phew....
lega..xdala aku kena 'berdebat' dgan parents aku..
huhuhu~
well..
aku nak out la....
nak ke FC...beli makanan..
see ya!
nilah my roommate....nadia~
me before final BEL120

ha nilah khai,my senior...
(okey b4 this i letak gambar for intorduce them and my pic b4 final)

No comments: