Sunday, November 1, 2009

there it is.....final exam

lalala~
agak lamer gak x jenguk...haha..bz la..ni pn ari ni xda paper...this Tuesday ader paper...hahah..tp xstudy pon....eishx3...anak saper la ni...okey,yesterday was a stressful and annoying for me...maner la kan,semalan was final for FAR 100 (akaun la)..aku cukup2 pantang biler dier x balance...benci! sial sih....hahaha...another paper previously, BEL...ha 2 xleh blah, masuk tajuk 1 malaysia....da la tajuk 2 kitaorang bincang last2 minutes....lalala~but sek bek la,unity ni makanan aku jer...hahaha (2 pun sebabkan aku paham tajuk dier,leh la aku tibai)..okey,skip 'bout BEL...aku nak citer pasal paper akaun nieh,soalan dier....MASYAALLAH!senang sih...but i can't do it although da banyak kali study (ye ke?) ...yg pasal interpret ratio,aku wat jer aper yg ader dalam otak....but dalam kepyahan ader hikmahnyer,nak tau aku dapat wat bank statement dengan jayanyer...syukur sesangat time 2....pas ni nak concentrate kat paper yg xbrape nak habis ni....lalala~ maybe i will update after this exam...i can't wait to finish it.....chiao....

No comments: