Sunday, September 13, 2009

suratan atau kebetulan....

hari ni... aku ambik gambar kat foyer pentadbiran...
gambar kelas aku...cun dow! part kandid aku paling suke...
mengoda siot!hahahaha...
but ari ni jd hari bz aku..sebab aper?sebab ader gambar xcukup....adoi...dah aku kena bayarkan gambar 2....
sedih diwatnyer...
ni baru intro blum lagi isi yang aku nak ckap....
okey...
tengah2 aku nak g foyer untuk mensetelkan gambar x cukup...
aku tercrush lagi dengan si dia...
who??
bace entri hariku...
4 those yg dah bace....
ni hint ke-2
"ijazah"
sambung,mulut aku jadi kelu la....
ingat nak tegur..
but btul2 jadi speechless..tapi jalan seiringan...
maybe dier xnampak aku...
entahlah....aku rase b4 this,aku pernah suke kat someone but xdala aku kehilangan kata2..
macam ni...
adoi...aku keliru dgan diri aku...
someone, please! slap my face..wake me up from my fantasy dream!

No comments: