Saturday, September 12, 2009

hariku...

wahahaha...i'm back!
xleh tinggal dow..
otak jd karat...
mulut pn da bersawang...yela dah lame x training...startla cakap mengarut dengan kawan2 aku...hahaha...okey last week,minggu test for listening..wahahaha...preparation aku?menadah telinga dengan mendengar lagu yang agak kuat dan membosankan......
mesti korang pikir: "x pekak ke telinga 2?"
sebenarnyer, bleh pekak tapi aku suke dengar lagu kuat2...hahaha
kena pulak kalau lagu favorite aku..
lagi la kuat...
okey skip about it..
aku nak citer pasal test aku...
di waktu petang rabu yang indah (cheh,ayat poyo jerk!)
aku attend test listening tok BEL 120.
aku pilh la tempat yang agak strategik tok jawab pereksa...
iaitu depan meja lecture...
sampaikan ada classmate nak mintak tukar dengan aku..
jawapan aku...
"sorry,aku nak!"
time jawab soalan...
ya Allah...
tuhan je lah tau betape bosannyer dengar orang cakap meleret-leret...
tapi terpakse la...
alhamdulillah...
at the end of paper...
aku leh jawab dengan jayanyer...
sampaikan x tahan nak ke tandas...
wahahaha...
key after paper..
madam suruh kitaorang tulis surat kat someone yg kita selalu ingati...
aku tulis lah pada si dia yang aku selalu ingat..
who is he?
insyaallah...
aku cerita ty...
tpi in this moment,
biarlah rahsia....
sambung....time aku sedap2 tulis...
madam dok belakang aku....
malu dow.........
da lah dak 1 u jer...
opsssss...hint 1....
cari la....haahahaha...
memang malu la hari 2....
hahaha...
nak out!cari makanan kegemaran aku kat FC...
bye!
muahhhhhhhh....

No comments: