Wednesday, September 23, 2009

aidilfitri pertamaku

huhuhu...
cam gempak jer tajuk entri aku..but it is true...this year become my first celebrating hari raya... rumah baru, anak sedare baru...huhuhuhu
yg pling penting,aku x tau anak sedare bru kau 2 lahir blan july...
aku kat kelantan la!!!!!!!!
sowang pn x bgtau yg sepupu aku da slamat lhrkan anak dier blan 7 dlu...
soooooo suck!
huhuhu
anyway...it's okay...
tengok bdak 2..
geram diwatnyer...name...fatin soleha...
huhuhu....cedapkan...
and aku beraye kat umah baru..
hu..
suke sangat..
sbab bilik aku xyah kongsi dgan akak..but still kongsi toilet...
anyway..citer raye aku cam biasela..but a little different...ya...tahun ni x balik kampung...
and x balik ke umah mak cik...cedihnyer...
my gramma passed away last july...cedih lor....x jumpe nenek aku for the last time...
time 2 aku tengah diulit mimpi..and my mom called me said that my gramma just passed away... YA ALLAH...aku xtau la cammane nak cakap..nak nangis,aku cam dah redha....so..i just continue my life here (kelantan)..but after my gramma,i got another horrible news, my biological sister passed away..masya-ALLAH..this is fate...aku cam xtau nak ckap aper...btul2 menguji keimanan aku...but i let it sebagai ketentuan ALLAH...setiap yang hidup pasti akan mati...dan kita sebagai manusia just go on with our life..memang aku terkilan time 2..but life must go on...=\
okey, aku xnak rosak mood aku raye2 ni...
kang terbawak2 ke kampus plak...
opppppssssss!
aku lupa plak,aku kena balik ke kelantan sok la (sabtu,26/9) pepagi buta....
benci!!!!!!!
anayway...kena balik jgak.....kelas ar ahad (bajet ader kelas jer...)....
but quiz for FAR 100 this monday...wish me good luck!
muah...
adios....

No comments: