Saturday, August 29, 2009

wa.....paper..paper...paper...

adoi.. hari ni aku abes paper 4 financial accounting...aduh..i fell that the stone are removed from my shoulders..aku macam tak percaya jer aku dapat attend paper hari..well actually,i attend the common paper for 2 days. yesterday, it was disasterous day for me.ha..u know wat, paper AIS (stand for application information system),aku x leh nak jawab.sob.sob.sob..macam nak menangis jer on spot!maner xnyer, aku bukan jenis ulat buku. nak baca pun kena paksa diri tuk baca..=)
aku baca manual yang my friend gave to me..hahaha...dalam bace2 2 ada yang paham ada yang x paham..(yang xpham 2, aku buat2 paham jer lah..). on exam day, aku still bace but it blanked..aku redha jer...when i in exammination hall, jantung aku macam tercabut. gelabah x tentu pasal..tengok kertas soalan pun takut...but,i keep going and going untill i leave a blank answer to submit..hu...dasyat kan...hahaha..tak lah kesemuanya.. but about 1/4 from the question that i blanked it...hahaha..hari ni aku menyeronok-ronok...nak tau, paper hari ni aku dapat jawab dengan jayanyer!bangga ni! ye lah my favourite subject! mana boleh miss that kind of paper!harharhar...

No comments: