Tuesday, August 18, 2009

p.E.n.A.t !!!!!!!!

hari ni memang penat giler. dah lah kelas dari tengah hari sampai petang! then kena attend kokurikulum...sampai nak maghrib baru balik bilik... adoi !! memang haru hari ni... dah lah aku silap pusing time kawad, but yang lain okey jer...hehehe..terganggu emosi. yelah maner nak fokus, badan dah penat duduk dalam kuliah, then turun kawad.. at the end of day,aku x dapat kawad dengan betul...lagi satu , dalam kuliah, bosan sangat2 sebab kitaorang belajar jawab soalan guna mendengar...ha...ni satu lagi kena fokus lebih! aku bukanlah jenis yang bagi fokus sangat! memang hari ni haru-biru disebabkan tak da fokus....so the moral of today is kena fokus dalam apa2 benda yang kita buat walaupun menda tu membosankan!

No comments: