Tuesday, August 25, 2009

bengang....and nervous...

adoi...minggu ni aku bz gler bangat2... minggu ni ada common test satu uitm malaysia untuk subjek akaun dan komputer...then,minggu ni jugak aku kena g shah alam.. ada kerja (kalau jadik)...argh...serabut kepala aku! hari ni aku mintak kebenaran dari lecture aku tok ambik paper minggu depan.. but she refuse to accept it. and she told me to attend that exam!.aduh, aku punyer nak syok g, kena ambik paper jugak...what should i do, attend the exam or going to shah alam? argh..kepala aku betol2 serabut... aku tak tau nak buat macammane ni.ALLAH..tolonglah hamba-Mu ni! tapi kalau x jadi g, aku tetap kna attend exam, waduh, sesak kepala ku...takut la.. dah lamer aku x ambik exam!cammane ye??

1 comment:

hanim banim said...

syaz, its me hanem :D